Chlorella als supplement

Productinformatie: Chlorella als functioneel ingrediënt

Duplaco is producent van de microalg Chlorella Sorokiniana. Deze Chlorella microalg produceren we in onze eigen fabriek en bieden we onder andere aan als voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn een waardevolle toevoeging aan ons voedingspatroon. Immers, onze voeding bevat veel minder vitamines en mineralen dan vroeger. Omdat algen een enorm hoog eiwitgehalte bevat, plus de benodigde vitamines en mineralen, is het gebruik van voedingssupplementen van Chlorella een uitstekend idee.

Chlorella als voedingssupplement

Door ons unieke productieproces kunnen we Chlorella microalgen leveren die zeer geschikt zijn als voedingssupplement. De algen die we specifiek voor voedingssupplementen gebruiken, produceren we zowel in poeder- als tabletvorm. De verse alg gebruiken we vooral als functioneel ingrediënt. Hoe u het ook toepast als producent, onze Chlorella microalgen dragen bij aan een uitgebalanceerd menu.

Voedingswaarde Chlorella van Duplaco

De Chlorella microalg van Duplaco heeft een hoog eiwitgehalte en het bevat alle essentiële aminozuren. Het is daardoor uitstekend te gebruiken als voedingssupplement. Daarnaast bevat het een grote hoeveelheid vitamines, mineralen, antioxidanten, gezonde vetten en voedingsvezels. Daarnaast bevatten onze Chlorella microalgen geen allergenen, zware metalen of contaminaties en bevatten ze natuurlijke kleurstoffen.

Productinformatie Chlorella als voedingssupplement

Bij Duplaco produceren we twee soorten microalgen die als voedingssupplement te verkrijgen zijn. Het nutritioneel profiel en de product data zijn samengevat op onze fact sheets. U kunt ze bij ons opvragen door een mail te sturen.

chlorella

in poedervorm

chlorella

in tabletvorm

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top