Spier herstel – de groene os

Spier herstel – de groene os

Het product “Spier Herstel [Hond & Kat] ” van de Groene Os bevat algenpoeder van Duplaco.

https://degroeneos.nl/product/spier-herstel-hond-kat/

De Groene Os over het ingrediënt algenpoeder:

Algenpoeder is rijk aan aminozuren en antioxidanten. Voldoende aanvoer van eiwitten is nodig om spieren te laten herstellen. Door het proces van training en het bevorderen van dit herstel, neemt de spiermassa toe. Antioxidanten helpen om afvalstoffen in de spieren op te ruimen.”

PRODUCT INFORMATIE:


Voor soepele spieren bij fysieke belasting of bij revalidatie. Samen met een goed bewegingspatroon wordt de spieropbouw ondersteund.

Spier Herstel is een unieke combinatie van een mengsel van verschillende algensoorten, kruiden en voedingsstoffen. Het levert een boost aan essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen. Daarnaast ondersteunen de kruiden een goede gezondheid.

Tijdens flink bewegen (zoals trainen of een speelsessie) ontstaat er schade aan de spieren, dit kan zorgen voor stijve spieren. Wanneer de spiervezels herstellen, worden de spieren sterker en neemt de spiermassa toe. Voor dit herstel zijn verschillende voedingsstoffen nodig. Ruim voldoende aminozuren zorgen voor het herstel van de spiervezels. Het lichaam gebruikt vitamine C voor het aanmaken van collageen dat voorkomt in pezen, spieren en gewrichten.

Doordat Spier Herstel vitamine C en E bevat, helpt het om afvalstoffen in de spieren af te voeren en het herstel te bevorderen. Hierdoor hebben dieren minder last van stijve spieren en blijven ze soepel bewegen.

Spier Herstel is een vitaliserend product en erg geschikt om te geven aan oudere honden en katten. Gebruikers ervaren dat hun dier soepeler beweegt en meer energie heeft.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top