Referenties

Referentieproducten

Algensteak

In samenwerking met Bobeldijk maak It’s Greenies algensteaks, waar Duplaco’s verse microalgen als functioneel ingrediënt gebruikt worden. De algensteak is een veganistische burger.

Algenspread

It’s Greenish: “Bent u op zoek naar een veganistisch en voedzaam alternatief voor op brood? Dan is de Algenspread ongetwijfeld een product dat bij u in de smaak valt.

Spier herstel paard & pony

Voor soepele spieren bij fysieke belasting of bij revalidatie. Samen met een goed bewegingspatroon wordt de spieropbouw ondersteund.

PUUR Derma vital huid&vacht

Het product “PUUR Derma vital huid&vacht” van NML health bevat algenpoeder van Duplaco. Bouwstoffen voor een optimale huid- en vachtconditie.

Hoogesteger

Vanaf het eerste moment dat Greg de microalgen van Duplaco proefde, wist hij dat hij gevonden had wat hij zocht. Hij was al jaren bezig met het ontwikkelen van producten met algen, maar zonder succes.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top