Over Duplaco

Duplaco, unieke Chlorella microalgen voor de wereld

De vraag naar gezonde voeding groeit. Het draagt immers bij aan een goede leefstijl en kan ziektes helpen voorkomen. Maar ook op globaal niveau is de vraag naar hoogwaardige voeding groot. Zeker nu binnen afzienbare tijd voedseltekorten dreigen door de enorme bevolkingsgroei. Duplaco zet zich als producent van unieke Chlorelle microalgen in om gezonde oplossingen te ontwikkelen. Door op excellente, innovatieve en creatieve wijze algen te produceren, dragen wij bij aan gezonde voeding voor mens én dier. Onze algen zijn vers, vol van smaak en gemaakt met een vleugje Hollandse nuchterheid.

Heterotroof gekweekte microalg

Duplaco is een Nederlandse producent en groothandel van heterotroof gekweekte Chlorella microalgen. Deze microalg heeft een unieke smaak en is van hoogwaardige kwaliteit. Deze hoge kwaliteit is te allen tijde gegarandeerd, doordat wij op heterotrofe wijze produceren. De omstandigheden zijn daarmee altijd optimaal en niet afhankelijk van invloeden van buitenaf. Wij leveren verse algen en algen in poedervorm als functioneel ingrediënt die u direct kunt toevoegen aan uw product. Daarnaast produceren we ook algen in poeder- en tabletvorm als toepassing in supplementen.
 

add our algae!

Wilt u onze microalg toepassen in (nieuwe) producten? Wij gaan graag samen met u aan de slag. Samen met u zetten we dan een ontwikkeltraject op. Wij kunnen u goed adviseren over de benodigde voedingswaardes per doelgroep, de toepassingsmogelijkheden van Chlorella en de ideale samenstelling van uw receptuur. Add our algae, noemen we dat! Ook kijken we naar uw specifieke wensen. Met uw wensen gaan we vervolgens aan de slag om het meest optimale product te realiseren. Daarbij kunt u er altijd van uitgaan dat de microalg:

  • een unieke en lekkere smaak heeft;
  • bovenop de gegarandeerde waardes beschikt over een hoge mate van voedingswaardes;
  • in Nederland wordt geproduceerd.

ruime kennis over microalgen

Duplaco ontwikkelt de microalgen in een eigen fabriek. Onze ontwikkelaars zijn hoogopgeleide specialisten die ruime kennis hebben van algen en het productieproces. Zo weten we zeker dat de microalgen van hoge kwaliteit zijn. Onze fabriek beschikt tevens over een Research & Development Center, waar we continu nieuwe varianten testen en ontwikkelen. Dat doen we met behulp van drie verschillende technieken.

  1. Metabolic engineering
  2. Strain selection
  3. Bioaccumulatie

Wij produceren de microalgen bewust op heterotrofe wijze. Dat doen wij, omdat wij het belangrijk vinden om op duurzame wijze bij te dragen aan de ontwikkeling en productie van microalgen.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top