Kwaliteit, smaak, vers

Over ons

Duplaco

Duplaco B.V., is een private onderneming opgericht in oktober 2012. Dankzij opgedane kennis en ervaring, en ontwikkeling van nieuwe technieken, is het bedrijf in 2016 begonnen met het zelf produceren van microalgen.

Door op een duurzame, heterotrofe en biologische wijze te produceren, heeft Duplaco een geheel vernieuwde Chlorella op de markt gebracht. Dankzij de lekkere smaak en zeer gezonde nutritionele samenstelling, is het een unieke microalg die in zijn geheel zeer goed gebruikt kan worden als ingrediënt in humane voeding (Food) en diervoeding (Feed).

 

Visie

“Wij geloven dat gecontroleerde, heterotrofe algenkweek de toekomstige duurzame oplossing is voor de wereldwijde voedselproblematiek. Hierbij zijn innovatie, creativiteit en out-of-the-box denken, samen met een hoge mate van klantgerichtheid onze belangrijkste drijvende krachten. Onze hoge kwaliteit algenproducten zijn goed voor mens en dier.”

 

Missie

“Duplaco richt zich op de productie van natuurlijke ingrediënten en producten voor voeding en gezondheid, gebruikmakend van gecontroleerde, heterotrofe algenkweek. We hebben kennis van en ervaring met algenkweek, en op algen gebaseerde producttoepassingen. We richten ons op het creëren van de hoogst mogelijk toegevoegde waarde voor onze klanten met innovatieve, natuurlijke en duurzame producten op basis van algen.”

Duplaco algen Chlorella Sorokiniana Marcel Oogink
Duplaco algen Chlorella Sorokiniana Marcel Oogink

Kwaliteit

Vers

Smaak

Verrijkt

Op maat

Referentieproducten

Nieuws