Hoogesteger

Hoogesteger

“Eindelijk lekkere microalgen” aldus Greg Exposito, productontwikkelaar bij Hoogesteger.
Vanaf het eerste moment dat Greg de microalgen van Duplaco proefde, wist hij dat hij gevonden had wat hij zocht. Hij was al jaren bezig met het ontwikkelen van producten met algen, maar zonder succes. Dit kwam doordat de microalgen waarmee hij in het verleden geëxperimenteerd had, zo sterk van smaak waren dat men ze bij zeer kleine hoeveelheden al te sterk terug proefde in het eindproduct.

De ontwikkeling van producten met Duplaco’s microalgen als ingrediënt is direct van start gegaan en heeft zeer snel tot een eindproduct geleid dat nu al verkocht wordt. Namelijk “health shotjes” van Paleo, die nu naast onder andere gember, ook verrijkt zijn met onze verse Chlorella.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top