Duplaco op Foodvalley Summit

Duplaco op Foodvalley Summit

Duplaco is op woensdag 10 oktober 2018 te vinden op de Foodvalley Summit in Ede. Op deze bijeenkomst voor professionals in de foodsector staat het thema Proteins of the Future centraal. Microalgen zijn een voorbeeld van dergelijke hoogwaardige voedingsstoffen die het verschil kunnen maken in de toekomst.

Gezamenlijke presentatie met It’s Greenish
Duplaco staat samen met It’s Greenish op deze beurs. Een ideale combinatie, omdat de professionals zo kunnen leren wat microalgen zijn en kunnen betekenen voor een gezonde levensstijl. Ook kunnen geïnteresseerden direct zien hoe het ingrediënt wordt toegepast. Samen met It’s Greenish hebben wij al verschillende voedingsmiddelen op de markt gebracht waar algen inzitten, waaronder de algensteak en algenspread.

Programma Foodvalley Summit
De Foodvalley Summit is een mooie gelegenheid om professionals in de foodbranche kennis te laten maken met de toepassingsmogelijkheden van microalgen. Naast sprekers op het gebied van innovaties in de branche, is er ook een interessant programma rondom themasprekers, bedrijfspresentaties, matchmaking en interactieve sessies. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Kom dan langs op de Summit en maak kennis met ons product!

Registreren kan hier.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top