Europese subsidie voor samenwerking met Zwanenberg

Europese subsidie voor samenwerking met Zwanenberg

Onder de projectnaam Green Fast Food gaat Duplaco met Zwanenberg Food Group samenwerken op het gebied van voedingsinnovaties. Deze groene samenwerking valt perfect binnen het kader van de Regeling Samenwerking voor Innovaties in de Landbouw. Daarom heeft het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling het project geselecteerd om de subsidie aan te verstrekken, zodat de voedingsinnovaties verder ontwikkeld kunnen worden. 

Maatregelen POP3
De Regeling Samenwerking voor Innovaties in de Landbouw is één van de negen maatregelen binnen het Europese Plattelandsontwikkelingsprogramma van 2014-2020, beter bekend als POP3. Het programma richt zich op 5 thema’s:

  1. Versterken van innovatie, verduurzaming en concurrentiekracht
  2. Jonge boeren
  3. Natuur en landschap
  4. Verbetering van waterkwaliteit
  5. LEADER

Zwanenberg Food Group
Zwanenberg Food Group exploreert al sinds jaren wereldwijd kwalitatief hoogwaardige vleesconserven. Kips, de meest gewaardeerde leverworst in Nederland, is één van de bekendste merken die Zwanenberg in het ruime assortiment heeft.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top