Duplaco voor nederlandse ambassade – Madrid +Parijs

Duplaco voor nederlandse ambassade – Madrid +Parijs

Bij het evenement ‘#Rethinking Agricultur’ in Madrid en het evenement ‘Planète du Goût’ in Parijs was Duplaco aanwezig voor de Nederlandse ambassade. Beide evenementen waren erg geslaagd! We zijn er trots op dat we namens de Nederlandse ambassade in beide landen aanwezig mochten zijn.

Duplaco is in zowel Spanje als Frankrijk uitgenodigd om te laten zien hoe innovatief haar microalgen productie is en om te laten zien welke producten daarmee kunnen worden gemaakt. Dankzij duurzame, heterotrofe kweekmethodes zijn onze microalgen namelijk mild van smaak en zeer geschikt als plantaardige eiwitbron.

#Rethinking Agriculture:
“Duplaco is uitgekozen vanwege haar ondernemerslust en innovatiekracht. Daarnaast draagt zij met haar eiwitrijke voedsel (micro-algen) o.a. bij aan het voedselbeleid en voedselzekerheid als onderdeel naar de transitie van meer plantaardig eten in de toekomst. We zijn erg blij dat jullie deel willen nemen aan ons event” – Mariëtte van den Arend, Landbouwassistent.
Hierbij de link naar het nieuwsbericht over het geslaagde evenement: http://spanje.agroberichtenbuitenland.nl/spanje/succesvolle-deelname-en-pitches-toonaangevende-nl-start-ups-tijdens-rethinkingagriculture-event-op-25-mei-te-madrid/

Planète du Goût:
“Planète du Goût is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de ‘ Amicale’ van Landbouwraden en – attachés om het FRA relatienetwerk kennis te laten maken met specialiteiten uit de landen , waarvan de deelnemende Landbouwraden afkomstig zijn. Dit jaar staat het evenement in het teken van innovatieve producten. De producten van Duplaco zouden daar goed bij horen”.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top