NRC: Met zijn allen aan de alg (en daar zij we het mee eens!)

NRC: Met zijn allen aan de alg (en daar zij we het mee eens!)

Eind juni 2018 introduceerde Albert Heijn de algen-quinoaburger in haar schappen. Meer dan 200 winkels verkopen nu de algenburgers met onze verse alg. Omdat verse algen als hoogwaardig voedingsingrediënt niet heel erg bekend zijn bij het grote publiek, wijdde NRC Next er een artikel aan. Met prachtige kop: Met zijn allen aan de alg. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens.

Je leest hier het hele artikel online: Met zijn allen aan de alg

Of download de pdf om het nog eens rustig na te lezen.

En wil je meer weten over het ontwikkelproces dat journalist Martine Kamsma zo mooi omschreef? Bekijk dan eens ons productieproces! Heb je na het lezen nog vragen? Of wil je samen met ons ontdekken of verse alg ook toepasbaar is voor jouw product? We komen graag bij je langs voor een gezamenlijke ontdekkingstocht!

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top