Duplaco op beurs Intrafood

Duplaco op beurs Intrafood

Altijd al willen weten hoe je microalgen toepast in je product? Dan moet je echt even langs onze stand op de beurs Intrafood. Op 5 en 6 september 2018 zijn wij op deze interessante vakbeurs te vinden. Wij leggen je dan met alle plezier uit hoe onze microalgen perfect toe te passen zijn in bijvoorbeeld smoothies, smeerpasta of groenteburgers.

Waarin kun je microalgen toevoegen?

De Chlorella microalg die wij produceren is goed toe te passen in een groot scala aan producten. Onze verse Chlorella (10%) is een prima vervanger voor het water dat je normaal gebruikt bij het produceren van bijvoorbeeld stokbrood. Ten opzichte van ‘normaal’ stokbrood bevat ons alternatief mét algen 11% minder koolhydraten en 15% meer eiwitten. Deze variant is bovendien een bron van vezels en vitamines zoals B8, D2 en K1. Naast brood is de verse Chlorella goed toe te passen in bijvoorbeeld wraps, pesto en vleesvervangers. De gedroogde Chlorella is goed toe te passen in onder andere koekjes, cake en pasta.

Geïnteresseerd?

Kom langs bij onze stand en maak kennis met de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze website en neem contact met ons op!

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top