Duplaco behaalt FSSC 22000 certificaat

Duplaco behaalt FSSC 22000 certificaat

Control Union heeft Duplaco het FSSC 22000 certificaat toegekend. Daarmee voldoet Duplaco nu officieel aan de wereldwijde voedselveiligheidsstandaard. De accreditatie biedt partners in de voedingsmiddelenindustrie de zekerheid dat Duplaco werkt volgens een gedegen en internationaal erkend managementsysteem voor voedselveiligheid en -kwaliteit. Daarnaast geeft de standaard aan dat we voortdurend bezig zijn om onze processen en prestaties te verbeteren. De certificering is voor Duplaco een belangrijke stap op het gebied van onze kwaliteitszorg. We zijn er trots op!

Wat is FSSC 22000?

De FSSC 22000 standaard is de eerste wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze standaard bestaat uit vier onderdelen en toetst of je als bedrijf voldoet aan de eisen hiervoor:

  1. Voedselveiligheid managementsysteem
  2. Certificerende instellingen
  3. Accrediterende instellingen
  4. Board of Stakeholders

De FSSC 22000 kun je vergelijken met de Nederlandse HACCP criteria. 

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top