Deelname green protein cluster

Deelname green protein cluster

Afgelopen oktober was Duplaco aanwezig bij de Food Valley Summit: Green Protein, hier vond de aftrap plaats van The Protein Cluster. Dit is een samenwerkingsverband van de provincies Gelderland en Overijssel, Food valley NL en Oost NL, waar Duplaco ook aan deel neemt. The Proteïn Cluster wil bedrijven die betrokken zijn bij of geïnteresseerd zijn in groene eiwitten inspireren en verbinden. Onze ‘Fresh, Tasty and Healthy Chlorella’ past met meer dan 45% eiwit goed binnen dit samenwerkingsverband!

Food Valley Summit: Green Protein
Tijdens deze top zijn er vragen beantwoord als; ‘hoe kunnen nieuwe plantaardige eiwitten internationaal bekend worden?’ En ‘waar moet rekening mee gehouden worden bij het design van een product?’ Over deze onderwerpen en meer is gesproken door grotere bedrijven en innovatieve start-ups. Voor Duplaco heeft Marcel Oogink bijgedragen met een lezing. Daarnaast is onze Chlorella gebruikt voor plant-based bites die zijn uitgedeeld tijdens deze top.

Wij kijken terug op een interessante en succesvolle editie van deze top en kijken uit naar de samenwerking van The Protein Cluster om groene eiwitten internationaal op de kaart te zetten.

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top