Algensteak

Algensteak

In samenwerking met Bobeldijk maak It’s Greenies algensteaks, waar Duplaco’s verse microalgen als functioneel ingrediënt gebruikt worden. De algensteak is een veganistische burger.

It’s Greenish: “De Algenburger naturel is een ideaal product voor personen met een veganistisch en/of uitgebalanceerd voedingspatroon. Er zitten géén ingrediënten in van dierlijke oorsprong. Dat maakt onze producten zo bijzonder. Dankzij de toevoeging van verse microalg ‘Chlorella’ is onze veganistische burger rijk aan voedingsstoffen: vitamines, mineralen, vezels en eiwitten. Daarnaast kan u met deze heerlijke burger eindeloos variëren.”

http://www.itsgreenish.nl/

kennismaken voor een optimaal eindproduct?

Graag willen we samen met u bijdragen aan gezonde voeding voor mens en dier. Heeft u specifieke wensen voor uw product? Wij kunnen u helpen met het ontwikkelen van gezonde producten die Chlorella algen bevatten. Add our algae, noemen we dat. Wilt u weten wat we voor uw product kunnen betekenen? Wij zetten graag onze expertise in. Wij komen vrijblijvend bij u langs om te investeren in een duurzaam ontwikkelproces. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Scroll naar top